Veilig online shoppen met kopersbescherming!

Online winkelen is gemakkelijk en snel, maar soms ook riskant. Met de Kopersbescherming van Trusted Shops worden deze risico's sterk verminderd, zodat je met een gerust hart kunt winkelen. Trusted Shops biedt gratis bescherming tot € 100 per bestelling, wat betekent dat je geld veilig is, zelfs als er problemen zijn met je aankoop​. Bijvoorbeeld bij het ontvangen van een beschadigd product, het niet ontvangen van je bestelling, het niet terugbetalen door de webshop of bij een faillissement van de webshop.

Voor een extra bescherming wil, is er Kopersbescherming PLUS. Voor slechts € 9,90 per jaar ben je verzekerd tot een indrukwekkende € 20.000 per bestelling. Met deze service kun je zonder zorgen online winkelen bij meer dan 30.000 webshops met het Trusted Shops keurmerk​.

Of je nu gaat voor de gratis Basic bescherming of de uitgebreidere PLUS variant, met Trusted Shops Kopersbescherming is je online winkelervaring veiliger en plezieriger. Dus de volgende keer dat je online winkelt, overweeg dan om gebruik te maken van de Kopersbescherming van Trusted Shops: Complete bescherming van je online aankopen.

Zie trustedshops.nl voor meer informatie.

Populaire posts van deze blog

Kosteloze internet domeinnamen

Bescherm je privacy online met gratis mail forwarding

Bescherm uw privacy online met Brave browser