Marktplaats Kopersbescherming: veilig en zorgeloos handelen

Iedereen gebruikt wel eens Marktplaats. Met kopersbescherming van Marktplaats kunnen zowel de koper als de verkoper zorgeloos handelen. Met de kopersbescherming ben je niet alleen beschermd als je pakket niet is verstuurd door de verkoper maar ook wanneer het product beschadigd aankomt, of de inhoud van het pakket anders is dan afgesproken met de verkoper. Het geld van de koper komt veilig op een tussenrekening te staan en de verkoper wordt pas uitbetaald als jij het afgesproken product in orde hebt ontvangen.

Foto door Karolina Grabowska

Marktplaats is voor velen de plek om tweedehands spullen te kopen of verkopen. Maar soms kan het riskant zijn om zaken te doen met onbekenden. Gelukkig biedt Marktplaats Kopersbescherming de oplossing voor dit probleem.

Met Kopersbescherming ben je als koper en verkoper beschermd bij de aankoop van producten. Het geld van de koper blijft op een tussenrekening staan totdat het afgesproken product in goede orde is ontvangen. Als er iets misgaat, kan Online Payment Platform BV bemiddelen tussen koper en verkoper.

Als koper geniet je extra zekerheid, terwijl verkopers hun afzetgebied vergroten en extra betrouwbaarheid uitstralen zonder extra kosten te maken. Bovendien hoef je als verkoper je rekeningnummer niet te delen met de koper, waardoor privacy en veiligheid gewaarborgd blijven.

Kortom, met Marktplaats Kopersbescherming kun je veilig en zorgeloos handelen als koper en verkoper. Meer informatie: https://help.marktplaats.nl/s/article/wat-is-kopersbescherming.

Populaire posts van deze blog

Kosteloze internet domeinnamen

Bescherm je privacy online met gratis mail forwarding

Bescherm uw privacy online met Brave browser